Nav toggle

Nuclear Meltdown

Moeilijkheid = 70%

Nu boeken

Icoonmultperson

Met hoeveel personen kan je dit spel spelen? Dit spel kan als gewone escape room gespeeld worden, met twee of drie personen, hierbij zijn er geen sabotage puzzels te vinden aangezien er geen ander team is waar jullie het tegen opnemen. Wanneer jullie met vier of meer zijn (tot maximum 12 spelers) wordt deze kamer een battle room. Hierbij moeten jullie zo snel mogelijk zien te ontsnappen, sneller dan de andere groep. Maar weet dat er sabotage puzzels aanwezig zijn, die ervoor kunnen zorgen dat jullie kamer tijdelijk geblokkeerd raakt. Jullie zien elkaar niet, maar horen elkaar wel.

Icoondifficulty

Is dit een moeilijk spel? De puzzels op zich zijn niet extreem moeilijk, echter zijn er maar weinig richtlijnen in het spel waardoor het een grotere uitdaging kan vormen.

Icoonpower

Zijn er fysieke opdrachten? Omdat we toegankelijk willen zijn voor iedereen, draait bij onze spellen alles rond het oplossen van puzzels en raadsels. Fysieke elementen zoals bijvoorbeeld kruipen of klimmen zijn niet van toepassing.

Icoonheart

Is het spel griezelig? Neen, we geven wel graag mee dat dit spel met gedimde lichten gespeeld wordt. Jullie krijgen als groep sowieso extra licht mee.

Nu boeken