Nav toggle

Nuclear Meltdown

Moeilijkheid = 70%

Nu boeken

Blue vs Red

In een ooit bruisende maar nu verlaten stad, waar de echo's van het verleden nog steeds door de lege straten waaien, staat de beruchte reactor ZERO. 
Ooit een bloeiende kerncentrale, nu een sinistere herinnering aan een catastrofe die de hele regio in een spookstad veranderde. 

Jij en je team, een groep elite-ingenieurs, worden uitgedaagd door een rivaliserend team om de geheimen van deze reactor te ontrafelen. 

Maar dit is geen gewone uitdaging, zorg ervoor dat jouw team zo snel mogelijk de power, de pressure en de core van de centrale terug in orde krijgen.

Probeer een meltdown te voorkomen & red deze stad van zijn ondergang. 

Alsof deze uitdaging nog niet moeilijk genoeg is speelt sabotage ook nog een groot deel mee in dit spel, jullie zullen extra obstakels tegen komen die geactiveerd kunnen worden door het andere team. 

Laat jullie niet afleiden en concentreer jullie op wat nodig is om deze ramp te voorkomen! ⚠️🔵vs🔴☢️

EXTRA

Dit spel kan als gewone escape room gespeeld worden, van twee tot zes personen, hierbij zijn er geen sabotage puzzels te vinden aangezien er geen ander team is waar jullie het tegen opnemen.

Dit spel kan ook als Battle Room gespeeld worden, hierbij moeten jullie zo snel mogelijk zien te ontsnappen, sneller dan de andere groep. Maar weet dat er sabotage puzzels aanwezig zijn, die ervoor kunnen zorgen dat jullie kamer tijdelijk geblokkeerd raakt. 
Jullie zien elkaar niet, maar horen elkaar wel. 

 

Icoonheart

Is het spel angstaanjagend? Hoewel alle spellen thematisch werden ingericht is het niet de bedoeling om je schrik aan te jagen. Bovendien is het er niet claustrofobisch. Wie het toch te benauwd krijgt kan het spel altijd verlaten. Om jullie veiligheid te garanderen zijn in elk spel camera's aanwezig.

Icoondate

Wanneer worden we verwacht? Om alles vlot te laten verlopen vragen we om een kwartier voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Van deze tijd maken we gebruik om informatie te geven en kan je bepaalde spullen nog opbergen in een van onze lockers.

Icooncadeau

Kan ik een cadeaubon kopen? Dat kan wel degelijk. Het bedrag is vrij te kiezen en de bon is een jaar geldig. Momenteel kan deze enkel worden afgehaald, maar een digitale versie is in volle ontwikkeling.

Icoonspeakbubble

Is er een hintssysteem? Indien je even niet weet wat je te doen staat, kan je altijd om hints vragen.

Icoonparking

Parkeren in Gent? Gent wordt autoluw. Gelukkig kan je de wagen nog steeds vlakbij parkeren in Parking Vrijdagmarkt of Parking Reep. Als alternatief kan je ook gebruik maken van het openbaar vervoer. Zowel Station Dampoort en tramhalte Korenmarkt (tramlijn 1) bevinden zich op wandelafstand.

Icoonmultperson

Help, we zijn met meer dan 6 personen! Geen paniek. Tot 8 personen kan je terecht in Escape the Asylum. We beschikken over 6 spellen die ongeveer simultaan kunnen worden gespeeld. Indien je hierover verdere vragen hebt, mag je ons altijd contacteren.

Icooninternat

In welke taal is het spel? Heel vaak zijn puzzels en aanwijzingen taalonafhankelijk. We richten ons op een internationaal publiek, dus zal je hier en daar een Engels begrip vinden. Wanneer taal uitzonderlijk toch rol speelt, is de informatie zowel in het Nederlands, Frans en Engels aanwezig.

Icoonclock

Hoe lang duurt het spel? Het doel van een escape room is om binnen een uur te ontsnappen. Na een uur wordt het spel dan ook stopgezet. Om alles vlot te laten verlopen vragen we om een kwartier voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Na afloop is er natuurlijk ook ruimte voor nabespreking.

Icoonpower

Zijn er fysieke opdrachten? Omdat we toegankelijk willen zijn voor iedereen, draait bij onze spellen alles rond het oplossen van puzzels en raadsels. Fysieke elementen zoals bijvoorbeeld kruipen of klimmen zijn niet van toepassing.

Icoonage

Is leeftijd van belang? Uit eerdere ervaringen met groepen met kinderen kunnen we volgende richtlijnen meegeven: Kinderen jonger dan 12 jaar spelen best mee met een groep waarvan de meerderheid meerderjarig is. Kinderen tussen 12 en 15 jaar worden bij voorkeur begeleid door minstens twee volwassene. Kinderen vanaf 16 jaar kunnen spel perfect autonoom spelen.

Icooncancel

Kan ik mijn reservatie achteraf wijzigen? Zeker en vast. Bij een wijziging of annulatie van een reservatie mag je ons altijd een seintje geven.

Nu boeken

Spanning, adrenaline en fun

Icoonkeyhole

Toffe ervaring gegarandeerd!

Icoonclock

Een race tegen de tijd!

Icoondifficulty

De games staan van makkelijk naar moeilijk gerangschikt op onze website. Te beginnen bij 'Escape The Freakshow' en als moeilijkste 'Escape The Asylum'